Kręci Mnie Anime

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

#1 2013-02-01 15:55:24

Animator

Administrator

10727196
Call me!
Punktów :   

To więc ja zacznę ^^ Animator

Czeeść ^^

Moje imię to Wojtek. W tym roku kończę 17 lat. Uczę się w Technikum Informatycznym w Bartoszycach. Mangą i Anime interesuję się od początku gimnazjum choć pierwsze anime zacząłem już w 4 klasie jednak tak większą ilość zacząłem dopiero w gimnazjum, a więc już trochę czasu minęło. Interesuję się Japonią, informatyką oraz jak wiadomo Anime. Nie wiem co by tu jeszcze dopisać więc zapraszam do pisania o sobie ^^

Spoiler:

http://i49.tinypic.com/24l8opz.jpg
macie moją dziwną mordę ^^

#2 2013-02-23 22:10:00

Kona-chan

Administrator

Call me!
Punktów :   

Re: To więc ja zacznę ^^ Animator

SIEEEMAAANEEECZKOO~ <3

Jam jest Konata i lubię małe kotki....

~Hłe hłe hłe~

Jestem czasami nienormalna ale przyjazna. Kocham anime! Tak właśnie... Nie wiem ile to już lat ale no parę będzie. ^^ Jestem brunetką o niebieskich oczkach. Lubię kolor czarny czerwony i niebieski~ Kocham rysować. Tak mam devianta ale nie dam bo i tak nikt mnie nie lubi. XD
Nie będę więcej pisać bo uznanie że to niecenzuralne.. ;___;

NYAN~!

Tak więc ja wam zdjęcia nie dam bo się wstydzę ale i tak jestem słodka jak zeszłoroczny śnieg... :3

#3 2013-02-24 20:47:40

PaniWody

Nowy użytkownik

Punktów :   

Re: To więc ja zacznę ^^ Animator

Elo elo elo elo

Nazywam się Martyna, w kwietniu mam 18-nastkę (mmmmm jak słodko ;] )

Moja przygoda z anime zaczęła się już w podstawówce, gdy koleżanka poleciła mi pierwsze anime "Naruto" (ogladam do dziś jestem na bieżąco). Nie mam w gasiach kiślu, gdy mówię o anime, nie czytam mangi, nie czytam otaku, nie chodze na konwerty, nie jaram się cospleyami. Czy jak to tam sie pisze. Lubie naleśniki ... mmmmmmmmm, często mówie dziwne słowa.. choć wszyscy to lubią i papugują po mnie... n[. dupa dupa dupa dupa dupa dupa dupa itp. Zarejestrowałam się tu.. z nudów. Nawet nie wiem jak tu trafiłam... zobaczymy jak sie to potoczy...

ganbatte minna

Stopka forum

RSS